Het is zo ver: Melvin is gestart als Digital Marketing Consultant bij Yelflow.

Melvin Sterk

Je hebt het wellicht al voorbij zien komen in onze vorige nieuwsupdate of op LinkedIn. Yelflow heeft het team uitgebreid met Melvin Sterk en hij is daarmee de eerste versterking in 2023. Melvin is sinds kort werkzaam als Sr. Digital Marketing Consultant en heeft ondertussen al meerdere opdrachtgevers kunnen helpen op het gebied van performance marketing en het realiseren van (online) groei.

Hoe heb je jouw eerste weken bij Yelflow ervaren?

Melvin: “De tijd vliegt.. Ik ben ondertussen alweer een aantal weken aan de slag voor Yelflow en daarmee voor verschillende opdrachtgevers: van reisbureaus tot B2B-partijen. Een hele afwisselende functie dus. Het gevoel is goed; ik heb een warm welkom gehad bij Yelflow en ben terechtgekomen in een hecht team, waarbij we met zijn allen streven naar het beste resultaat voor onze klanten. Dit motiveert en geeft enorm veel energie. Met deze stap naar Yelflow zet ik de volgende stap in zowel mijn persoonlijke als professionele ontwikkeling. Dit is pas het begin. Ik kijk ernaar uit om Yelflow en uiteraard onze opdrachtgevers verder te helpen met het realiseren van groei”.

Waar ligt de toegevoegde waarde vanuit jou als consultant?

Melvin: “In mijn rol adviseer ik opdrachtgevers op zowel tactisch als operationeel gebied en begeleid ik hen bij de implementatie van digitale strategieën. De afgelopen jaren heb ik mezelf ontwikkeld op het gebied van performance marketing en heb ik ervaring opgedaan met disciplines als SEA, SEO, CRO, Social Advertising en Data Analytics. De focus ligt met name op SEA, maar dus wel t-shaped. Het continue analyseren en verbeteren is iets waar ik energie van krijg, maar wel altijd vanuit een pragmatische aanpak; testen, leren en (indien succesvol) verder opschalen. Zodat de tijd wordt gestopt in de groeikansen die ook daadwerkelijk impact op het bedrijfsresultaat hebben”.

Vrijblijvend kennismaken met Melvin

Na jarenlang actief geweest te zijn in de koffiebranche, weet ik uiteraard hoe belangrijk goede koffie is. Heb je zin in een kop koffie of wil je gewoon even sparren over hoe Melvin jou kan helpen met de verdere (online) groei? Neem gerust contact met hem op door te mailen naar melvin@yelflow.nl of bellen naar 06-41387499.

Over Yelflow

Yelflow heeft zijn dienstverlening toegespitst op marketingpersonalisatie. Dat doen we door het dynamisch aansluiten van de juiste content op ieder (individueel) niveau van de klantreis. Yelflow werkt onder andere voor Basic-Fit, Riksja Travel, ViaLuxury, De Jong Intra en TS Health Products.

Michael van der Zel versterkt Yelflow als Analytics & Personalisatie Consultant
Yelflow breidt het team uit met Michael van der Zel. Met de komst van Michael zet Yelflow de volgende stap in de groei. Michael van...
Het is zo ver: Melvin is gestart als Digital Marketing Consultant bij Yelflow
Je hebt het wellicht al voorbij zien komen in onze vorige nieuwsupdate of op LinkedIn. Yelflow heeft het team uitgebreid met Melvin Sterk en hij...
Melvin Sterk versterkt Yelflow als Sr. Digital Marketing Consultant
Yelflow breidt het team uit met Melvin Sterk. Melvin is de eerste versterking van Yelflow in 2023. Melvin Sterk zal werkzaam zijn als Sr. Digital...