Robin Schoenaker versterkt Yelflow als digital marketing consultant.

Yelflow breidt het team uit met Robin Schoenaker. Na de komst van Anouk de Jongh, vlak voor deze zomer wordt de volgende stap gezet met de komst van Robin. Hij versterk Yelflow per 1 oktober.

Robin Schoenaker zal werkzaam zijn als digital marketing consultant. In die rol zal hij opdrachtgevers tactisch en operationeel adviseren en begeleiden bij de implementatie van digitale strategieën. Voor zijn transfer naar Yelflow was Robin actief als online marketeer in de automotive industrie. Naast zijn loopbaan is Robin Schoenaker topsporter als handballer. Hij speelt bij het Belgische Sporting Pelt en het Nederlands Handbalteam.

Robin Schoenaker: “Met de stap naar Yelflow zet ik de volgende stap in mijn ontwikkeling. Ik krijg hier de kans om mijn kennis verder te verbreden en verdiepen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de opdrachtgevers online te groeien”.

Corné Hoogendoorn, oprichter van Yelflow: “We zijn erg blij dat Robin ons komt versterken. Met zijn ruime ervaring aan klantzijde weet hij wat er nodig is om opdrachtgevers te helpen bij hun online groei. Als topsporter heeft hij duidelijk de juiste mentaliteit om voor het maximale resultaat te gaan. Die inzet en drive in combinatie met zijn kennis maakt hem tot de ideale partner voor ons en onze opdrachtgevers”.

Over Yelflow

Yelflow is eind 2021 opgericht door Corné Hoogendoorn. Yelflow heeft zijn dienstverlening toegespitst op marketingpersonalisatie met een duidelijke focus op het tot uitvoer brengen van de strategieën. Het is de overtuiging van Yelflow dat bij die uitvoer pas het échte resultaat wordt geboekt voor de organisatie. Yelflow werkt onder andere voor Basic-Fit, Riksja Travel en TS Health Products.

Melvin Sterk versterkt Yelflow als Sr. Digital Marketing Consultant
Yelflow breidt het team uit met Melvin Sterk. Melvin is de eerste versterking van Yelflow in 2023. Melvin Sterk zal werkzaam zijn als Sr. Digital...
Onze arbeidsvoorwaarden: Onbeperkt opleidingsbudget
Onbeperkt opleidingsbudget, lees ik dit nou goed? Ja, binnen Yelflow hebben we geen vast opleidingsbudget. De reden hiervoor is dat de behoefte en benodigde investering...
Yelflow staat in de FONK 150
Yes! We bestaan nog geen jaar maar staan wel in de FONK 150. Dat is natuurlijk een topresultaat waar we superblij mee zijn. Wat is...