Personalisatie voor jouw organisatie.

De consultants van Yelflow hebben jarenlang ervaring op management en directieniveau in diverse B2C en B2B organisaties. Ze zijn dan ook de ideale partner voor het verbeteren van je marketingperformance.

Wil je jouw marketingperformance verbeteren?

De bepalende succesfactor in online conversie is een relevante dialoog. Wanneer jouw bezoeker aansprekende content vindt, zal de uiteindelijke conversie makkelijker plaatsvinden. Personalisatie is hiervoor de oplossing en verzorgt een dynamische aansluiting van de juiste content op ieder (individueel) niveau. 

B2C

Het verbeteren van de performance van je marketingkanalen is van groot belang. Het maakt dat de onderneming sneller groeit en winstgevender wordt. Wil je ook meer resultaat uit je marketing? Bekijk onze aanpak.

B2B

Yelflow verhoogt het resultaat van de performance van je marketing in je B2B omgeving. Zakelijke aankoopprocessen zijn vaak lang en complex. Het realiseren van een persoonlijke boodschap op schaal zorgt voor een hoger rendement.

Travel

Het boeken van een reis gaat bij de meeste consumenten via een complex aankoopproces. De lage marges en hoge concurrentiedruk maakt het van groot belang om de performance van je marketingkanalen continu te verbeteren. 

Retail

Als retailer is het van belang om de klantbeleving omnichannel zo optimaal mogelijk te maken. Dat maakt marketing complex maar biedt tegelijkertijd ook veel kansen.

Wil je schaalbaar groeien in je marketing?

Yelflow realiseert een betere performance van de website door de toepassing van personalisatie. 

  1. We helpen bij het maken van een keuze voor de juiste tooling
  2. Indien nodig implementeren we een CDP
  3. Wij bouwen de journeys op de website

We hebben een erg overzichtelijke manier van samenwerken. 

Eenmalig

We starten met een analyse. Tijdens deze analyse brengen we de huidige status van personalisatie in kaart. Ook leren we hierin je business goed kennen. 

Maandelijks

Vervolgens gaan we aan de slag met het verbeteren van de marketingperformance. Dat doen we door het implementeren van use cases. Die samenwerking kan op drie manieren:

  • Doe het zelf – We vertellen je wat je het beste kan doen. De uitvoering doe je zelf
  • We doen het samen – We ontwikkelen en implementeren de personalisatiestrategie samen
  • We doen het voor je – We nemen het volledig uit handen. We informeren je over de resultaten

Lees meer over onze aanpak of neem contact met ons op.

Laten we samen jouw uitdaging eens bespreken?

Corné Hoogendoorn
Ik help je graag verder in een gratis strategiegesprek!