Digitale groeistrategie.

We verbeteren de performance van jouw marketing. Wij realiseren dit door het bepalen van de beste richting naar groei. Door onze jarenlange ervaring in zeer competitieve branches weten wij wat er nodig is om die groei te realiseren.

Onze aanpak

Onze strategieconsultants beginnen bij jullie doelstellingen. Welke doelstellingen moeten worden bereikt? En wanneer is de strategie een succes?

Samen analyseren we de doelgroep. We combineren onze kennis en ervaring over de doelgroep, samen met de kennis en informatie uit jullie organisatie. Ook analyseren we waar de doelgroep zich online bevindt. Als het nodig is voegen we daar externe bronnen aan toe. 

 

Vervolgens analyseren we de huidige inzet van de digitale marketingkanalen. Welke kanalen zijn het meest waardevol? Welke kanalen lijken op het eerste oog minder rendabel? Vervolgens doen we een diepgaande analyse op de uitschieters. Waar liggen kansen voor het optimaliseren en/of automatiseren en welke kanalen zijn misschien toch geen goede match bij de doelgroep en de doelstellingen? 

Ook brengen we in kaart welke kansen er liggen bij nieuwe kanalen. Kanalen die misschien nog niet zijn uitgeprobeerd of die in het verleden niet interessant leken. We analyseren daarbij ook welke kennis en vaardigheden aangevuld dienen te worden om deze kansen optimaal te benutten. 

Dit alles zetten we om naar een concrete en actiegerichte digitale marketingstrategie. We begeleiden na dit traject ook bij de implementatie. Als het gewenst is nemen we ook een deel van de uitvoering voor onze rekening.

Laten we samen jouw uitdaging eens bespreken?

Corné Hoogendoorn
Ik help je graag verder in een gratis strategiegesprek!