Anouk de Jongh versterkt Yelflow als strateeg.

Yelflow zet de volgende stap in de eigen ontwikkeling. Yelflow is eind 2021 opgericht door Corné Hoogendoorn en zet met het aantrekken van Anouk de volgende stap. Anouk de Jongh versterkt Yelflow per 1 juni.

Anouk de Jongh zal werkzaam zijn als digitaal strateeg. In die rol zal zij opdrachtgevers tactisch en strategisch adviseren in het versnellen van hun online groei. Anouk heeft ruime ervaring aan bureauzijde en maakte begin 2020 de overstap naar klantzijde. Bij Hero groeide ze in korte tijd door tot Digital Commerce Manager.

Anouk de Jongh: “Ik kijk er onwijs naar uit om dit avontuur met Corné aan te gaan en samen Yelflow uit te bouwen. Door mijn ervaring aan bureau- en klantzijde ben ik ervan overtuigd dat we klanten kunnen helpen hun business uit te bouwen. Met relevante digitale strategieën die we samen implementeren “.

Corné Hoogendoorn, oprichter van Yelflow: “Ik ben erg blij met de komst van Anouk. Zij is erg ervaren en heeft aan beide kanten van de tafel gezeten. Ik ben erg trots en blij dat ze in het verhaal van Yelflow gelooft en het avontuur met mij wil aangaan.”

Over Yelflow

Yelflow is eind 2021 opgericht door Corné Hoogendoorn. Yelflow heeft zijn dienstverlening toegespitst op personalisatie in digital marketing met een duidelijke focus op het tot uitvoer brengen van de strategieën. Het is de overtuiging van Yelflow dat bij die uitvoer pas het échte resultaat wordt geboekt voor de organisatie. Yelflow werkt onder andere voor Basic-Fit.

Melvin Sterk versterkt Yelflow als Sr. Digital Marketing Consultant
Yelflow breidt het team uit met Melvin Sterk. Melvin is de eerste versterking van Yelflow in 2023. Melvin Sterk zal werkzaam zijn als Sr. Digital...
Onze arbeidsvoorwaarden: Onbeperkt opleidingsbudget
Onbeperkt opleidingsbudget, lees ik dit nou goed? Ja, binnen Yelflow hebben we geen vast opleidingsbudget. De reden hiervoor is dat de behoefte en benodigde investering...
Yelflow staat in de FONK 150
Yes! We bestaan nog geen jaar maar staan wel in de FONK 150. Dat is natuurlijk een topresultaat waar we superblij mee zijn. Wat is...