Melvin Sterk versterkt Yelflow als Sr. Digital Marketing Consultant.

Melvin Sterk

Yelflow breidt het team uit met Melvin Sterk. Melvin is de eerste versterking van Yelflow in 2023.

Melvin Sterk zal werkzaam zijn als Sr. Digital Marketing Consultant. In die rol zal hij opdrachtgevers tactisch en operationeel adviseren en begeleiden bij de implementatie van digitale strategieën.

Voor zijn stap naar Yelflow was Melvin actief als Teamlead Marketing in de B2B sector. Daar heeft hij jarenlang op hoog niveau performance marketing uitgevoerd en aangestuurd.

Melvin Sterk: “Met de stap naar Yelflow zet ik de volgende stap in mijn ontwikkeling. Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis van de B2B markt toe te voegen aan het team. Daarnaast ben ik erg blij met de kans om weer de specialistische rol aan te nemen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met de opdrachtgevers en het team te groeien”.

Corné Hoogendoorn, oprichter van Yelflow: “We zijn erg blij dat Melvin ons komt versterken. Wederom voegen we iemand toe aan het team met ruime ervaring aan klantzijde. We merken dat dit enorm veel helpt in de gesprekken met en bij onze opdrachtgevers. Ik ben ervan overtuigd dat hij van toegevoegde waarde zal zijn voor onze opdrachtgevers en het team”.

Over Yelflow

Yelflow heeft zijn dienstverlening toegespitst op marketingpersonalisatie.  Dat doen we door het dynamisch aansluiten van de juiste content op ieder (individueel) niveau van de klantreis. Yelflow werkt onder andere voor Basic-Fit, Riksja Travel en TS Health Products.

Het is zo ver: Melvin is gestart als Digital Marketing Consultant bij Yelflow
Je hebt het wellicht al voorbij zien komen in onze vorige nieuwsupdate of op LinkedIn. Yelflow heeft het team uitgebreid met Melvin Sterk en hij...
Melvin Sterk versterkt Yelflow als Sr. Digital Marketing Consultant
Yelflow breidt het team uit met Melvin Sterk. Melvin is de eerste versterking van Yelflow in 2023. Melvin Sterk zal werkzaam zijn als Sr. Digital...
Onze arbeidsvoorwaarden: Onbeperkt opleidingsbudget
Onbeperkt opleidingsbudget, lees ik dit nou goed? Ja, binnen Yelflow hebben we geen vast opleidingsbudget. De reden hiervoor is dat de behoefte en benodigde investering...