Social personalisatie.

Hoe zorg je voor meer resultaat uit Social Media? Hoe ga je om met de alsmaar stijgende kosten en het dalende bereik? Een betere performance van je social advertising realiseer je door middel van personalisatie.

Dé succesfactor voor Social Media (Ads) is de relevantie van de uiting. Wanneer de (potentiële) klant door de timeline scrollt dien je op te vallen door een relevante uiting. Relevantie zorgt ervoor dat de gebruiker even stopt met scrollen en aandacht geeft aan jou. Dat kan zijn met een view, een like of een klik.

Relevantie op de timeline op individueel niveau realiseer je door de toepassing van personalisatie. Personalisatie stelt je namelijk in staat om dynamische content aan te laten sluiten op ieder (individueel) niveau. Volledig geautomatiseerd en daarmee dus schaalbaar. Daarmee zorg je ervoor dat elk individu zich aangesproken voelt op de timeline.

Onze aanpak

Yelflow verhoogt het rendement van je social ads door de toepassing van personalisatie. Wij hebben ruime ervaring met diverse CDP’s en andere tooling en zijn daarom in staat om de volledige personalisatie uit handen te nemen. 

  1. We helpen bij het maken van een keuze voor de juiste tooling
  2. Indien nodig implementeren we een CDP
  3. Wij bouwen de journeys voor de Social Ads

Samenwerken met Yelflow

We hebben een erg overzichtelijke manier van samenwerken. 

Eenmalig

We starten met een analyse. Tijdens deze analyse brengen we de huidige status van personalisatie in kaart. Ook leren we hierin je business goed kennen. 

Maandelijks

Vervolgens gaan we aan de slag met het verbeteren van de marketingperformance. Dat doen we door het implementeren van use cases. Die samenwerking kan op drie manieren:

  • Doe het zelf – We vertellen je wat je het beste kan doen. De uitvoering doe je zelf
  • We doen het samen – We ontwikkelen en implementeren de personalisatiestrategie samen
  • We doen het voor je – We nemen het volledig uit handen. We informeren je over de resultaten

Lees meer over onze aanpak of neem contact met ons op.

Laten we samen jouw uitdaging eens bespreken?

Corné Hoogendoorn
Ik help je graag verder in een gratis strategiegesprek!

Een selectie van onze klanten.

Basic fit logo groot
De Jong Intra Logo groot
Riksje travel logo groot
TS Health products groot
CBB logo
Vialuxury klein logo